Eğitim Bilimleri Bölümü

Bölüm Etkinlikleri

• Doç. Dr. Gonca Zeren 30 Mart 2021 tarihinde öğretmenlere yönelik 'Gelişen Dünya Düzeni ve Diğital Dünyada Anne-Babalık'  konusunda seminer verdi.

• Dr. Öğr. Üyesi Hamide Gözü 16 Şubat 2021 tarihinde öğretmenlere yönelik 'Çğrencimin Akademik Başarısını Nasıl Desteklerim?'  konusunda seminer verdi.

• ÇOMÜ Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu

Topluluğumuz öğrencilerinin ders dışı zamanlarını değerlendirmek ve sosyal gereksinimlerini karşılamak üzere Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde eğitim, sağlık, spor, sosyal, sanatsal, bilimsel ve kültürel amaçlı projeler gerçekleştirerek öğrencilerin çok yönlü gelişimini desteklemektedir. Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümü öğrencileri için amaçlarımız, topluluk bünyesinde bulunan öğrencilerin arasında iletişimi arttırmak ve bilgi alışverişine ortam sağlamak; üniversitemizin diğer bölümleriyle de işbirliği yaparak öğrencilerin sosyal ve mesleki gelişimine katkıda bulunmak; eğitici seminerler ve panellerle öğrencilerin ilgi ve motivasyonlarını doğru hedeflere yönlendirmek; kültürel ve sosyal etkinlikler düzenleyerek öğrencilerin kendi aralarında ve öğretim üyeleri ile öğrenciler arasındaki ilişkiyi geliştirmektir. Diğer bölümlerde bulunan öğrenciler için ise, PDR biliminin tanınmasına katkıda bulunmak; farklı disiplinlerle ilişkili olarak PDR üzerine etkinlikler düzenlemek; düzenlenen eğitici, sosyal ve kültürel aktiviteleri diğer öğrencilerin de katılımına sunmaktır. Bu amaçlarla birlikte birleştirici ve bütünleştirici bir yapıya sahip olan PDR Topluluğumuz ruh sağlığı alanını yayarak, daha çok insana dokunmakta ve yeni hikâyelere ortak olmaktadır.

Topluluk Etkinlikleri fotoğraf albümlerine ulaşmak için tıklayınız